Welkom op de milieublog Zottegem

Welkom op de milieublog Zottegem


Op deze site vind je een overzicht van alle activiteiten die de milieudienst Zottegem aanbiedt.
Heb je vragen of suggesties, aarzel dan niet om ons te
contacteren!

zondag 4 augustus 2013

Reuze huis-aan-huis-ophaling batterijen op donderdag 12 september

Beste inwoner van Zottegem,
Stad Zottegem heeft zich ingeschreven voor de grote BEBAT-inzamelwedstrijd. De winnaar (1 per provincie) wint een uniek en milieuvriendelijk speelplein.

Hiervoor rekenen we op u. De milieudienst samen met de jeugddienst organiseren een reuze huis-aan-huis-ophaling op donderdag 12 september.  Ga dus op zoek naar al je lege batterijen, gebruikte zaklampen en accupacks (in opladers, laptops, GSM, …) en zet ze buiten aan de deur op donderdag 12 september in een BEBAT zakje (het is mogelijk dat er ook nog de vrijdag wordt opgehaald). De BEBAT zakjes zullen bij de start van september bezorgd worden in elke brievenbus.

Je mag ze ook droppen tot en met 15 september in een inzamelbox bij een stadsdienst (jeugd/milieu/bib/zwembad/bevolking/ZIBO/Hemelrijk ) of naar een BEBAT inzamelpunt in Zottegem brengen.

Indien we het meeste aantal kilogram lege batterijen, zaklampen,…hebben ingezameld (totaal aantal kg berekend per inwoner) is de speeltuin van ons! Daar kan onze stad, onze kinderen en de natuur alleen maar beter van worden!

Ruim dus vlug dat oude speelgoed op en ga op zoek naar elke lege batterij…en bezorg ze ons voor 16 september!
De Zottegemse kindjes danken jullie hartelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten